Disposem també d’habitacions triples, sempre a petició, i habitacions familiars. Es tracta de dos habitacions contigües, una amb llit de matrimoni i l’altra amb 2 llits i amb un sol bany, molt sol·licitada per famílies.

Habitació Doble Standard

Des de 70€/nit

Conexió
Wifi

TV
Satèl·lit

Habitacions
comunicades

Vistes
panoràmiques

Les nostres habitacions Standard tenen un aire clàssic i acollidor amb colors terra i parquet de roure, la majoria amb fantàstiques vistes al campanar del poble i a la vall.

Disposen de wifi gratuit, llençols de cotó, amenities, calefacció per radiadors, secador de cabell, tv, suport per portàtil i bressol (a reservar). Llits de matrimoni o 2 llits segons disponibilitat.

RESERVAR

Habitació Doble Superior

Des de 90€/nit

Conexió
Wifi

TV
Satèl·lit

Habitacions
comunicades

Vistes
panoràmiques

Les habitacions Superiors són igual de confortables amb un estil més modern amb tons grisos pero igual d’acollidores amb amplis banys moderns. Algunes amb vistes al nostre jardí i altres al nostre pati tranquil i romàntic.

Disposen de wifi gratuit, llençols de cotó, amenities, calefacció per radiadors, secador de cabell, tv, suport per portàtil i bressol (a reservar). Llits de matrimoni o 2 llits segons disponibilitat.

RESERVAR

També disposem d’apartaments de 4 i 6 places
Ideal per a famílies

RESERVAR