El nostre hotel és ideal per tot aquell que vol disfrutar de la natura.

La Cerdanya ofereix una gran diversitat d’activitats a l’aire lliure així com una gran oferta gastronòmica.

Opcions com l’esquí, BTT, Mountain Bike, Trekking, hípica, golf, paddle, pesca, excursions organitzades amb quads, motos o poder apropar-se a l’aeròdrom de Prats per gaudir de passejos amb globus o vols amb ultralleuger. Demaneu informació a la nostra recepció.

La Masella  amb una cota màxima de 2535m i una cota mínima de 1600m. Compta amb 54km esquiables, 65 pistes, 18 remuntadors, 1 snowpark i 536 canons de neu.

La Molina amb una cota màxima de 2445m i una cota mínima de 1700m. Compta amb 480 canons de neu, 68km esquiables, 63 pistes, 1 snowpark i 15 remuntadors.

També té una gran oferta d’estacions franceses com Font Romeu, Les Angles, Puigmal.  O l’opció d’anar a Andorra on es troba Grandvalira a uns 50 km d’Alp.

ACTIVITATS

FESTIVAL DE SENDERISME !!!

El 6, 7, 8 i 9 de Juny

T’AJUDEM!

I PROPERAMENT

Per als bojos del pedal i només disponible per als nostres clients, obrim el nostre taller especialitzat en bicicletes (BTT, carretera, Enduro..) un espai dedicat al ciclista amb tot tipus d’eines, manxes, karchers i productes de neteja que podran utilitzar per a les seves pròpies bicicletes. Inclòs un stand amb productes a la venta amb material i equipacions de primer nivell.

Tot el relacionat amb el món de les dues rodes en el nostre hotel.

MÉS INFORMACIÓ